Meer dan 100 m² kunst voor opleidingslocatie Eindhoven

“Nog nooit heb ik zoveel vierkante meters achter elkaar geschilderd!” Voor kunstenaar Karin Seelen, ook wel bekend als KRIJT, was dit niet alleen een creatieve uitdaging, maar ook een fysieke.

Met vier enorme muurschilderingen heeft Karin de leslokalen in Eindhoven op unieke wijze aangekleed met herkenbare DJI-beelden.

“Soms is er zoveel mogelijk, dat het een uitdaging is keuzes te maken voor een stijl, kleur en illustratie. Ik heb onderzoek gedaan en input opgehaald en beschikte daardoor over heel veel informatie. Dit moest ik zien te vertalen naar beeld.” Thema’s als van gevangenschap naar vrijheid, vingerafdrukken, tafeltennis, helpende hand en groei zijn zichtbaar. Om de leslokalen rustig te houden heeft ze voor herfstkleuren gekozen die mooi passen bij de inrichting van de lokalen.

Als het aan Karin ligt was het de spierpijn meer dan waard: “Het was te gek om zulke grote muren aan te mogen pakken.” De trainingslokalen zijn enorme kunstwerken geworden en de lovende reacties over haar verfrissende en inspirerende muurschilderingen blijven binnenkomen.

Voor meer informatie en creativiteit ga naar www.karinseelen.nl.