Op deze pagina vindt u ons actuele opleidingsaanbod. Al onze opleidingen zijn afgestemd op de praktijk dankzij een ervaringsgerichte leertheorie en praktijkgerichte opdrachten. Deelnemers leren hoe ze signalen van radicalisering en terrorisme kunnen herkennen, hoe zij deze kunnen duiden en hoe zij kunnen handelen.

Trainingen

Trainingen radicalisering en jihadisme
Voor eerstelijns professionals in het (semi-)publieke domein zijn er een basis- en verdiepingstraining tegengaan radicalisering én twee trainingen die zijn toegespitst op het jeugddomein en de GGZ. Bekijk voor een volledige beschrijving van het programma de folders (rechts op deze pagina).

Voorlichting voor de eigen organisatie
Deze eendaagse training is voor professionals van een organisatie om binnen hun eigen organisatie het onderwerp radicalisering en jihadisme op gepaste wijze onder de aandacht te brengen. Voorwaarde voor deelname is de afgeronde deelname aan de verdiepingstraining. Deelnemers dienen didactische ervaring te hebben.

Maatwerk
Naast het vaste trainingsaanbod verzorgen wij ook maatwerktrainingen en presentaties of workshops. Neem hiervoor contact met ons op.

Stichting School en Veiligheid
Voor trainingen en onderwijsondersteuning in de onderwijssector kunt u contact opnemen met de Stichting School en Veiligheid.