Beroeps- en basisopleidingen en trainingen

Beroeps- en Basisopleidingen DJI

Het Opleidingsinstituut DJI verzorgt diverse (beroeps)opleidingen die nieuwe medewerkers opleiden voor een functie binnen DJI of die huidige medewerkers omscholen naar een nieuwe functie. Dat doen we in samenwerking met mbo-onderwijsinstellingen, waardoor de deelnemende cursisten een officieel erkend diploma verkrijgen.

Cursussen en trainingen

Daarnaast verzorgen we een breed palet aan cursussen en trainingen waarmee medewerkers hun kennis, kunde en vakmanschap verder kunnen ontwikkelen en actueel houden.

Maatwerk

Als opleidingsinstituut DJI staan we middenin de detentiepraktijk. Hierdoor zijn alle cursussen en trainingen afgestemd op het werk binnen DJI en het werkveld van detentie. In de praktijk kunnen specifieke situaties en vraagstukken meer maatwerk vergen. Onze accountmanagers denken dan graag met u mee om te komen tot de beste oplossing.

Incompany en open inschrijving

Aan veel van onze opleidingen kunnen individuele medewerkers deelnemen door zich aan te melden met een ‘open inschrijving’. Deze opleidingen vinden plaats op onze trainingslocaties in Den Haag of Nieuwegein of een andere centraal gelegen locatie. Indien u voor een groep medewerkers binnen uw inrichting een opleiding wilt afnemen, is het ook mogelijk om de opleiding op uw locatie (‘incompany’) te volgen.