Makelloket externe opleidingen

Het Makelloket externe opleidingen is dé ingang voor het aanvragen van opleidingen door inrichtingen en dienstonderdelen van DJI. Op alle opleidingsvragen hebben wij een passend antwoord. Daarvoor maken we gebruik van ons netwerk van externe opleiders. De uiteindelijke beslissing om op een aanbod in te gaan, is uiteraard aan u zelf.

Voordelen van het Makelloket

Kwaliteit - U weet dat de ingekochte opleiding daadwerkelijk aansluit bij de leerbehoefte van uw medewerkers en bij de ambities van DJI. Wij hebben een goed beeld van het opleidingsaanbod en bewaken de kwaliteit die externe aanbieders leveren.

Minder regelwerk - U bespaart tijd en moeite doordat wij op zoek gaat naar een geschikte aanbieder en eventueel een offertetraject verzorgen (in samenwerking met het SSC DJI). Daarbij zijn wij op de hoogte van contracten en mantelovereenkomsten van DJI en het Rijk.

Kortingen - Dankzij prijsafspraken met veel grote, gerenommeerde opleidingsinstituten kunnen we u veel opleidingen voordeliger aanbieden. Kortingen berekenen wij geheel aan u door. Ook het samenbrengen van cursisten van verschillende inrichtingen of diensten met dezelfde opleidingsvraag kan kosten besparen.

Financiering - Alleen door ons ingekochte opleidingen kunnen in aanmerking komen voor financiering vanuit het programma vakmanschap.

Van vraag naar opleiding

Heeft u een opleidings-, ontwikkel- of adviesvraag? Of wilt u een opleiding aanvragen die niet in de Opleidingsgids staat? Vul dan het contactformulier in. Indien u een voorkeur heeft voor een specifieke aanbieder kunt u dit aangeven. Deze nemen we dan mee in het traject. Binnen maximaal drie weken bieden we u een of meer offertes aan. U beslist vervolgens of en aan wie de opdracht gegund wordt. Indien nodig nemen we contact met u op om de vraag verder te bespreken.